Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Gradonačelnik Bulatović napustio sednicu SG zbog davanja iskaza

rssBookmark and Share

Niš 11.08.2016. Z.S. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović napustio današnju sednicu Skupštine Grada na kojoj se raspravljalo o radu javnih preduzeća i o GUP-u, zbog davanja iskaza u Osnovnom javnom tužilaštvu.

Foto arhiva: tvkcn.net
Foto arhiva: tvkcn.net

"Protiv mene se ne vodi nikakav krivični postupak, a ja sam kao desetine ljudi u predhodnih deset godina pozvan da dam iskaz i ništa više od toga", rekao je gradonačelnik Bulatović i dodao, "ne osećam nikakvu odgovornost, jer su te obaveze nastale pre mog dolaska u FK "Radnički" i presude, i skidanje novca sa računa od potražitelja protivno vašoj volji, a pritom tekući računi Radničkog su tom vremenskom periodu bili stalno u blokadi, tako da ovde nema mesta ličnoj odgovornosti, jer to nije bio moj privatni klub!"

Naime, radi se o neplaćenom porezu na plate i doprinose FK "Radnički" od 2,3 miliona dinara iz ranijeg perioda, a Bulatović je stupio na mesto predsednika Upravnog odbora u maju 2014. godine.

Opozicija je negodovala jer nije dobila obaveštenje da će gadonačelnik Niša napustiti sednicu, smatrajući i da nije dobro da Niš ima prvog čoveka protiv koga se vodi postupak.

 


#   Niš   porez   Poreska uprava   Radnički FK   Darko Bulatović   sednica   iskaz   Osnovno javno tužilaštvo   Skupština grada Niša   krivični postupak   doprinosi   tekući računi
@NisRadnicki @DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima