Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Gradonačelnik Bulatović ugostio predsednika Teniskog saveza

rssBookmark and Share

Niš 03.02.2017. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović sa saradnicima sastao se danas u Gradskoj kući sa predsednikom Teniskog saveza Srbije Mirkom Petrovićem. Rukovodstvo grada razgovaralo je sa prvim čovekom saveza o daljoj saradnji sa našim gradom.

Gradonačelnik Bulatović ugostio predsednika Teniskog saveza

Petrović je zahvalio Gradu na svemu što čini da bi se mečevi Dejvis kup reprezentacija Rusije i Srbije u Nišu odigrali u fantastičnoj atmosferi. On je poručio da je Niš i ove godine izuzetan domaćin, da srpski teniseri vole da igraju pred niškom publikom i da je uveren da će atmosfera biti izuzetna.

Gradonačelnik je rekao ovom prilikom da upravo ovako značajne sportske manifestacije doprinose daljoj afirmaciji sporta u gradu, da je Niš uvek bio sportski grad i da je siguran da će u narednom periodu Niš opet moći da ugosti najbolje tenisere Srbije.

Petrović, koji je i predsednik Izvršnog odbora kompanije Dunav osiguranje i gradonačelnik Bulatović razgovarali su i o drugim vidovima saradnje. Petrović je obećao podršku Gradu Nišu i kada su u pitanju manifestacije iz oblasti kulture, nauke i dr.


#   Niš   tenis   Darko Bulatović   Dunav osiguranje   Dejvis kup   Mirko Petrović   Teniski savez Srbije
@DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima