Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Gradonačelnik u kontroli zimskih službi

rssBookmark and Share

Niš 26.02.2018. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović obišao je sa saradnicima niške ulice koje se čiste od snega, "Toplanu" i komunalne policajce koji rade na terenu.

Gradonačelnik u kontroli zimskih službi

Situacija u gradu što se tiče čišćenja ulica je zadovoljavajuća.Na terenu su 7 kamiona JKP "Mediana" i do sada je u toku noći bačeno ukupno 70 tona soli.Sve gradske saobraćajnice su prohodne, a autobusi saobraćaju do svih gradskih destinacija osim u Njegoševoj gde se saobraća do Kule i u Durmitorskoj gde autobusi idu do početka ulice.

Kamioni JKP "Mediana" na glavnim bulevarima rade u paru uz sinhronizovane posipanje soli i rizle. Toplana radi punim kapacitetom i dok traje hladan talas vremena grejaće se 24 časa dnevno.Kako kažu u rukovodstvu ovog preduzeća u toku noći nije bilo havarija, a nema ni pritužbi građana koji mogu da se jave kol centru,pa je stanje što se tiče daljinskog grejanja u gradu ocenjuju u toplani veoma dobro.

Na terenu su komunalni policajci koji imaju zadatak da upozore građane i vlasnike lokala da uklone sneg i led  ispred svojih objekata.Gradonačelnik je obišao ekipu komunalnih policajaca koja radi na terenu i mogao je lično da se uveri u sprovođenje gradske odluke vezane za čišćenje snega i leda.Prema najavama sneg bi trebalo da prestane da pada u toku noći ,ali će i narednih dana sporadično biti padavina sve do početka marta.


#   Niš   Darko Bulatović   komunalna policija   zimska služba   čišćenje snega   operativni štab zimske službe
@DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima