Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Gradsko veće imenovalo Jovanovića i Sotirovski za stalne članove LAF

rssBookmark and Share

14.11.2015. NTV

Gradsko veće imenovlo je Đokiću Jovnovića i Draganu Sotirovski za stalne članove Lokalnog antikorupcijskog foruma, a gradonačelnik Zoran Perišić je rekao da nikada nije bio protiv njihovog imenovanja, nego se protivio nepoštovanju procedure.

Gradsko veće imenovalo Jovanovića i Sotirovski za stalne članove LAF

Profesor sociologije Đokica Jovanović i novinarka RTS-a Dragana Sotirovski, dobitnici godišnje nagrade za borbu protiv korupcije, redovni su članovi LAF-a.

Gradsko veće, kao osnivač ovog tela, po proceduri, jedino ima pravo da imenuje njegove članove, rekao je gradonačelnik Zoran Perišić.

 

Još jedna od odluka veća je da preko 100 miliona dinara neiskorišćenih sredstava, iz programa za izgradnju grada, bude utrošeno za planove detaljne regulacije gradskih opština.

Gradsko veće je, takođe, odlučilo da neutrošena sredstva koja su bila opredeljena za toplifikaciju ulica, za saobraćajnice, izgradnju kolektora i drugih radova, budu iskorišćena za planove detaljnih regulacija gradskih opština. U pitanju je 109 miliona dinara koji nisu bili potrošeni u svrhe za koje su bili namenjeni, jer nisu pribavljene odgovarajuće dozvole i planska dokumentacija.

Planovi detaljne regulacije trebalo je da budu završeni još 2011. godine. Zbog ovog kašnjenja nemoguće je uređenje industrijskih zona u gradu, dodao je gradonačelnik Perišić.


#   Gradsko veće   Dragana Sotirovski   izbori   Zoran Perišić   LAF   članstvo   Đokica Jovanović   planska dokumentacija
#GradonacelnicaN @ProfdrPerisic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima