Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Braća iz Prokuplja tukla Švajcarca

rssBookmark and Share

Prokuplje 05.08.2014. Kurir

Miloš ga je provocirao, ali Stefan nije reagovao. Onda ga je Dragoslav odgurnuo, a Miloš krvnički počeo da udara po licu. Nakon toga su pobegli, a mladić je zbog povreda morao da bude prebačen u bolnicu u Nišu

Braća iz Prokuplja tukla Švajcarca

Braća Miloš (21) i Dragoslav (18) Ugrenović iz Prokuplja, sinovi bivšeg boksera Rikija Ugrenovića, koji je u Prokuplju poznat po brojnim incidentima, brutalno su pretukli švajcarskog državljanina Stefana M. (24). Protiv Dragoslava je podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje, a Miloš je u bekstvu.

Prema nezvaničnim saznanjima, Stefan je sat vremena posle ponoći sa bratom bio u ćevabdžinici, kada su naišla braća Ugrenović.

- Miloš ga je provocirao, ali Stefan nije reagovao. Onda ga je Dragoslav odgurnuo, a Miloš krvnički počeo da udara po licu. Nakon toga su pobegli, a mladić je zbog povreda morao da bude prebačen u bolnicu u Nišu - kaže Kurirov izvor.

Inače, Miloš Ugrenović je pre dvadesetak dana izašao iz pritvora, u kom je bio zbog nasilničkog ponašanja. Tada je uhapšen jer je u prokupačkom restoranu „Avlija“ išamarao Ivanu P., nakon čega je na saslušanju izjavio da je to uradio jer ga je ogovarala.

 


#   Prokuplje   tuča   krivična prijava   Riki Ugrenović   nasilničko ponašanje   Miloš Ugrenović   Dragoslav Ugrenović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima