Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Čekićem udario suprugu u glavu

rssBookmark and Share

Prokuplje 27.01.2015. Alo

Jovanka S. (59) iz Prokuplja zadobila je lakše telesne povrede, kada je nakon porodične svađe suprug udario čekićem u glavu.

Čekićem udario suprugu u glavu

Nesrećna žena je zadobila površne povrede glave u vidu razderno nagnječene rane. – Pacijentkinja je dovežena kolima Hitne službe prokupačkog Doma zdravlja, i nakon ukazane pomoći i zbrinjavanja u Odeljenju urgentne medicine, ona je puštena na dalje kućno lečenje – rekla je portparol prokupačke bolnice „dr Aleksa Savić“, Marija Despotović.

Prema nezvaničnim saznajima suprug Jovanke je lečeni alkoholičar, a sukob je izbio najverovatnije baš zbog alkohola. Incident se dogodio u njihovoj porodičnoj kući, u Bumburečkoj ulici u Prokuplju. Inače, ovo je drugi slučaj za nešto više od mesec dana u kome se nakon porodične svađe u obračunu supružnika koristi čekić.

Naime, krajem prošle godine protiv D. N. (65) iz Prokuplja je pokrenut postupak zbog nasilja u porodici, nakon što je svoju nepokretnu suprugu udario čekićem u glavu. On je nakon svađe sa suprugom uzeo čekić i jednom je udario u glavu, a nesrećna žena je pala na pod u njihovoj porodičnoj kući.

Žena je završila u prokupačkoj bolnici, ali na sreću i tada se radilo o lakšim povredama koje nisu opasne po život.


#   Prokuplje   nasilje u porodici   Marija Despotović   svađa   čekić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima