Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Četiri Leskovčana poginula na autoputu kod Niša

rssBookmark and Share

Leskovac 12.06.2015. RTS, JužnaSrbijaInfo, JugMedia

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros oko 4 sata, stradale se četiri osobe, dok su dve teško povređene. Nezgoda se desila nedaleko od Niša, na putu ka Beogradu.

Četiri Leskovčana poginula na autoputu kod Niša

Kako javlja RTS u nezgodi je učestvovao kamion turskih registarskih oznaka i dva putnička vozila, od kojih je jedno sa leskovačkim tablicama. Kamion je naleteo na dva vozila koja su se nalazila u zaustavnoj traci. Dve teško povređene osobe prevezene su u niški klinički centar.

Nasradali su: J.C. (1950) iz Bogojevca, A.S. (1994) iz Donjeg Stopanja, G.D. (1957) iz Bobišta, a identitet četvrte žrtve ove tragedije još nije poznat.

Saobraćajna nezgoda se desila nedaleko od petlje kod motela „Nais“ gde se odvaja krak autoputa u pravcu Pirota, kada je šleper turskih registarskih tablica, koji je inače prevozio lubenice, naleteo na dva kombija koja su se nalazila u zaustavnoj traci i izgurao ih sa puta.

Oba kombija imaju leskovačke tablice registarske tablice i bili su parkirani u zaustavnoj traci, u pravcu iz Leskovca.

Tela žrtava su ekipe odnele sa mesta nesreće, a trenutno je uviđaj u toku. Ekipe pokušavaju sada da uklone vozila koja su smrskana posle nereće, a na terenu su ekipe vatrogasaca i policija.

Povređeni u udesu kod Naisa nisu životno ugroženi

Dve teško povređene osobe prevezene su u niški Klinički centar.

Oni su teško povređeni, ali nisu životno ugroženi. Primljeni su vozač turskog kamiona Mehmed Z. (1953) ima povrede glave.

Direktor Urgentnog centra dr Miodrag Lazić je izjavio da je vozač turskog kamiona zbrinut je u Urgentnom centru zbog lakših povreda lica i tela, dok je J. A (28) iz Leskovca zbrinut na Klinici za neurohirurgiju zbog povrede glave.

 


#   Leskovac   saobraćajna nezgoda   auto-put   Urgentni centar Niš   Klinički centar   životno ugrožen   Miodrag Lazić   registarske tablice
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima