Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Da li ste ga videli: Nestao desetogodišnjak u Nišu

rssBookmark and Share

03.09.2016. D. Kocić, Kurir

Desetogodišnji Sejda Malićević nestao je juče u niškom naselju Beograd Mala. Mališan je oko 10.30 sati otišao do prodavnice koja je od njegovog doma udaljena samo stotinak metara i tu mu se izgubio svaki trag.

Sejda Malićević
Sejda Malićević

Dečakova majka Dijana Jović strahuje da se dečaku nešto dogodilo jer, kako ističe, nikada nije bežao od kuće.

- Jutros je već jednom bio do te prodavnice, kupio je paštetu i hleb. Poslala sam ga još jednom da dokupi neke namirnice i više se nije vratio. Odmah smo krenuli u potragu za njim, u prodavnici smo saznali da nije ni stigao do nje.

On je dobro dete, sigurno nije pobegao od kuće. Van sebe sam od straha, čitavog dana ga tražimo, strahujem od najgoreg, da se utopio u Nišavi ili da ga je neko oteo. On sigurno nikako ne bi dobrovoljno otišao od kuće. Odmah smo obavestili policiju ali nikakvih tragova za sada nema – priča očajna majka.

Nakon uzaludne celodnevne potrage večeras se u porodičnoj kući nestalog dečaka okupilo više od pedeset ljudi iz ovog kraja u nameri da uteše očajne roditelje. Nekoliko rodjaka i komšija nastavilo je potragu za mališanom i po noći.

- Pregledali smo i snimke nadzornih kamera ali od Sejde nema ni traga. Strahujemo da je otet, moguće je da je već i preko granice prebačen. Molimo svakog ko ga je video da nam javi – kaže dečakov deda Ivan Petrović.

U potragu za mališanom uključila se i policija. U toku je prikupljanje informacija o ovom dogadjaju. Porodica moli sve koji su videli mališana da se jave na telefon majke Dijane 063 1885499 ili Policijskoj upravi u Nišu.


#   nestanak   PU Niš   Ana Jović   Ivan Petrović   dečak   Sejda Malićević   Dijana Jović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima