Južna Srbija Info

Dvostruko ubistvo kod Bujanovca

rssBookmark and Share

Bujanovac 05.05.2017. RTV Vranje, Južna Srbija Info

Dvostruko ubistvo dogodilo se juče oko 18 sati u blizini sela Lučane u opštini Bujanovac na putu Bujanovac—Gnjilane. U vozilu marke „Mercedes“ pronađeno je beživotno telo D.I. stare 42 godine iz sela Glogovac u opštini Kosovska Kamenica.

Dvostruko ubistvo kod Bujanovca

U istom vozilu sa prostrelnim ranama nađena je i J.P. stara 21 godinu, koja je podlegla povredama u Zdravstvenom centru Vranje. Dete K.P. staro godinu dana, koje se nalazilo u kolima povređeno je i transportovano u Klinički centar Niš.

Žrtve su srpske nacionalnosti i  imale su prostrelne rane, nanete najverovatnije vatrenim oružjem. Osumnjičeni je G.P. star 24 godine iz Gnjilana, inače suprug J.P. takođe je srpske nacionalnosti. Nalazi se u bekstvu i tereti se za krivično delo teško ubistvo.

Uviđaj su izvršili dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Vranju i pripadnici Nacionalno kriminalističkog centra u Beogradu i Nišu. Naložena je obdukcija tela stradalih.

Komentara: 0


#   Bujanovac   Klinički centar Niš   Gnjilane   ubistvo   PU Vranje   Klinički centar   J.P.   G.P.   krivično delo   D.I.   Glogovac
@


 


[ Dodaj komentar ]