Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Lažnim predstavljanjem oštetio firme za 64.000 dinara

rssBookmark and Share

Leskovac 21.10.2010. FoNet

Leskovačka policija podnela je Osnovom javnom tužilaštvu u tom gradu krivičnu prijavu protiv Slavka K. (30) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela prevara.

Sumnja se da je Slavko K., u 2007. godini, sačinio lažnu legitimaciju na ime Nenada Stankovića, koju je overio pečatom Gradskog muzičkog centra u Leskovcu, kojom se lažno predstavljao kao muzički urednik i koordinator muzičke omladine, nepostojeće organizacije "Jugokoncert" čiji je navodni osnivač Skupština grada Leskovca.

U saopštenju se navodi da se on, u periodu od 2008. godine pa do danas, privatnim preduzetnicima i vlasnicima više preduzeća sa područja Leskovca, Lebana, Bojnika, Vlasotinca i Grdelice, lažno se predstavljajući kao predstavnik opštine i gradonačelnika, koji je zadužen za organizovanje muzičkih manifestacija, tražio novčana sredstva na ime reklame i besplatnih ulaznica.

Ukupna materijalna šteta koju je pričinio prevarenim licima iznosi oko 63.700 dinara.

Zbog sumnje da je Slavko K. na ovaj način prevario veći broj privatnih preduzetnika i vlasnika pravih lica, policija poziva sve oštećene da Policijskoj upravi u Leskovcu prijave događaj i podnesu prijavu.



#   Leskovac   policija   materijalna šteta   Skupština grada
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima