Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Leskovac: Ubijen u sačekuši

rssBookmark and Share

Leskovac 27.09.2015.

Danas oko 3 sata ujutro, nedaleko od Svetoilijskog groblja, ubijen je Milan Cvetković (1981) iz Leskovca.

Leskovac: Ubijen u sačekuši

To je potvrdio Tanjugu portparol Policijske uprave Boban Zdravković.

On je kazao da je muška osoba ubijena iz vatrenog oružja, da je uviđaj završen i naložena je obdukcija, nakon čega će policija izneti više detalja.

Prema saznanju Tanjuga, Milan Cvetković je ubijen nedaleko od kuće u kojoj je živeo, a napadač ga je sačekao sakriven u žbunju pored puta.

Inače, Cvetković je od ranije poznat policiji, a zbog krivičnih dela nasilja i razbojništva osuđivan je na zatvorske kazne više puta.

 

Milan Cvetković, poznatiji kao Milanča (34), ubijen je jutros oko 3 sati iz vatrenog oružja ispred svoje kuće u blizinji Svetolijskog groblja, prenosi  Jugmedia izvore u policiji.

Njegovo telo je ležalo na ulici koja vodi pored groblja nepomično na očigled prolaznika sve do 9 sati. Još uvek nije poznat motiv ubistva, ali kako nezvanično saznajemo, u pitanju je gangsterski obračun.

Milanča je već dve decenije poznat leskovačkoj javnosti kao neko ko ima problema sa zakonom, često je služio zatvorske kazne a na ulici se obračunavao sa svojim protivnicima hladnim ili vatrenim oružjem.

On je u zatvoru ukupno proveo više od polovine svog života. Važio je za žestokog momka i često se kretao ulicama naoružan.

Ipak, oni koji su mu bili bliski kažu da je bio „za prijatelje spreman da da i litar krvi i da nije trpeo nepravdu“.

Pre 6 meseci izboden je nožem u samom centru Leskovca ispred Garetove palate. Najpoznatiji je po obačunu iz 2011. godine u kome su povređene 4 osobe, a koji se desio u njegovoj kući kada je mačetama i pištoljima rešavao nesuglasice.

Nakon tog incidenta je dugo bio u bekstvu. Iza sebe je ostavio ženu i dvogodišnjeg sina.

 


#   Leskovac   ubistvo   Boban Zdravković   Milan Cvetković
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima