Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Lopov čestitao policajcima na hapšenju

rssBookmark and Share

10.10.2015. E.A., Alo

Radomir P. (57) iz Loznice, koji se sumnjiči da je u Nišu 7. oktobra obio četiri stana i ukrao nakit vredan oko 100.000 dinara, u lopovskoj “karijeri”, dugoj 35 godina, počinio je više od 200 teških krađa širom Srbije!

Foto: Dopisnik
Foto: Dopisnik

„Nikad brže nisam uhapšen“, rekao Radomir inspektorimaFoto: Dopisnik
Inspektori niške policije uspeli su da ga identifikuju i uhapse za svega 24 časa od poslednjih provala u Nišu, zbog čega su od osumnjičenog zaradili kompliment!

- Kada su ga inspektori pronašli u Velikoj Plani, rekao je: “Nikad brže nisam uhapšen.” On ima više od 200 krivičnih prijava za teške krađe, zbog kojih je i bio u zatvoru, a “operisao” je po celoj Srbiji. Iz zatvora „Zabela“, u Požarevcu, izašao je u julu 2015, posle četiri godine iza rešetaka, i odmah nastavio sa starim “zanatom” - kaže izvor “Alo!”.

Radomir P. sumnjiči se da je 7. oktobra u toku prepodneva u Nišu polomio cilindre brava ulaznih vrata na četiri porodična stana na Bulevaru Nemanjića, u Ulici Uroša Predića i okolnim ulicama i posle premetačine iz dva stana ukrao zlatni i srebrni nakit i nešto novca, dok u dva stana nije našao ništa.

- Iz jednog stana je uzeo zlatni i srebrni nakit vredan 40.000 dinara i 4.000 dinara, a iz drugog zlato vredno oko 55.000 dinara - kaže naš sagovornik B. J.


#   hapšenje   krađa   stanovi   lopov   nakit   obijanje   čestitka   R.P.   Loznica
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima