Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Maloletnik ranio dva mladića

rssBookmark and Share

30.10.2010.

Stariji maloletnik iz Grdelice izbo je nožem u subotu ujutru dvojicu mladića u centru te varoši posle rasprave i svađe. Miloš S. (19) iz obližnjeg naselja Dedine Bare uboden je sedam puta nožem u leđa i po rukama, a njegov komšija Aleksandar K. (24) ima dva uboda, takođe u leđa.


Obojica su zbrinuta u Urgentnom centru, a Miloš S. je zadržan na lečenju. Povrede se kvalifikovane kao lakše, a protiv maloletnika je podnesena prijava za nasilničko ponašanje.

Incident se dogodio u centru grada ispred vulkanizerske radnje oko 3.30. Maloletnik je uhapšen u večernjim satima i priveden istražnom sudiji. Portparol PU u Leskovcu Boban Zdravković kaže da se još ne znaju motivi svađe i ranjavanja dvojice mladića, ali da policija radi na rasvetljavanju slučaja.

- Ovo je prvi slučaj u poslednjih šest meseci da maloletnik učini krivično delo, pa smo pored rada na utvrđivanju uzroka, zatražili od nadležnih i da kontrolišu da li kafići poštuju propisano radno vreme - ističe Zdravković.

O motivima nasilja koje je uzburkalo mirnu varoš na obali Južne Morave samo se nagađa. Grdeličani pričaju da postoji više verzija. Po prvoj maloletnik je upotrebio nož u samoodbrani, po drugoj napao je dvojicu mladića iz čista mira.

- Sva trojica mladića bila su najpre u jednom kafiću, a potom u diskoteci. Napadač je sve vreme mahao nožem i nekom pretio, ali ga niko n


#   policija   maloletnik   Boban Zdravković   nasilničko ponašanje   radno vreme   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima