Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Merošina: Uhapšen razbojnik

rssBookmark and Share

Merošina 30.11.2015. Niške Vesti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su M.M. (1990) iz okoline Prokuplja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i razbojništvo u pokušaju.

Merošina: Uhapšen razbojnik

Sumnja se da je on, zajedno sa još jednom osobom za kojom policija intenzivno traga, 16.oktobra 2015.godine, u večernjim časovima, u okolini Merošine, ušao u porodičnu kuću oštećenih, zadao im povrede, a nakon toga izvršio premetačinu i oduzeo novac. Takođe, postoje osnovi sumnje da je M.M., istog dana, pokušao da uđe u porodičnu kuću drugog oštećenog i da uz upotrebu noža, oduzme novac od oštećenog.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Prokuplju.

Efikasnim radom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu rasvetlili su 13 krivičnih dela teška krađa i 6 krivičnih dela krađa na području Niša i podneli krivične prijave protiv dve maloletne i dve punoletne osobe.

Postoje osnovi sumnje da su oni, od marta meseca 2015. godine, iz napuštenih porodičnih kuća i iz kuća u izgradnji, na području grada, oduzimali kablove, mašine i alat, veće materijalne vrednosti. Policija je kod osumnjičenih pronašla deo ukradenih predmeta.

Krivične prijave biće prosleđene nadležnim tužilaštvima u Nišu.


#   policija   hapšenje   Merošina   krađa   razbojnik   PU Niš   krivične prijave  
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima