Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Monstrum: Ubica roditelja pokušao da se obesi

rssBookmark and Share

28.09.2013. Autor: B.J.

Dragan Stamenković (44) iz Niške Banje, koji je uhapšen zbog sumnje da je 18. septembra brutalno ubio roditelje Milana (71) i Slavenku Stamenković (63), pokušao je da se ubije u pritvorskoj jedinici Kazneno-popravnog zavoda u Nišu. Stamenković je pokušao da se obesi čaršavima, ali su ga zatvorski stražari spasli u zadnjem trenutku.

Monstrum: Ubica roditelja pokušao da se obesi

- Posle saslušanja u Višem sudu u Nišu, on je doveden u pritvorsku ćeliju, gde je jedan kraj čaršava vezao za plafonjeru, a od drugog je napravio omču. Popeo se na stoličicu i izmaknuo je kada je stavio omču oko vrata, ali su stražari čuli udarac stolice, pa su dotrčali i spasli ga. Nakon toga Stamenković im se zahvaljivao što su mu spasli život - kaže za naš list izvor iz istrage.

Draganu i njegovoj nevenčanoj supruzi Aniti Stolić (38), koja se sumnjiči za saučesništvo u teškom ubistvu njegovih roditelja, čiji su leševi nađeni u septičkoj jami, određen je juče pritvor nakon saslušanja u Višem sudu. Stamenković je krivicu za ubistvo pokušao da svali na nevenčanu suprugu.


#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima