Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Muškarac izboden zbog telefonskog poziva bivšoj devojci

rssBookmark and Share

09.08.2017. B.Jančković Blic, Južna Srbija Info

Dalibor N. (37) uhapšen je juče zbog sumnje da je 6. avgusta posle ponoći u tuči zadao ubodnu ranu Marku S. (33), nakon čega je Nišlija preminuo ispred kafane.

Foto: RAS / RAS Srbija Mladić Marko S. pronađen je mrtav ispred kafane, dok je Dalibor ranjen ležao u susednoj ulici. Policija je pronašla i nož kojim je marko ubijen
Foto: RAS / RAS Srbija Mladić Marko S. pronađen je mrtav ispred kafane, dok je Dalibor ranjen ležao u susednoj ulici. Policija je pronašla i nož kojim je marko ubijen

Mladić Marko S. pronađen je mrtav ispred kafane, dok je Dalibor ranjen ležao u susednoj ulici. Policija je pronašla i nož kojim je marko ubijen

Krvavoj tuči u kojoj je u noći između 5. i 6. avgusta na Gabrovačkom putu u Nišu nožem ubijen Marko S. (33) a izboden Dalibor N. (37), prethodio je verbalni sukob dvojice aktera tokom telefonskog razgovora.

- Marko S. se telefonom čuo sa Nišlijkom D. Ž. koju je poznavao odranije i sa kojom je nekada možda bio i u vezi. Ona je bila u društvu sa Daliborom N. sa kojim se sada, navodno, zabavlja. Dalibor je nešto dobacivao Marku tokom razgovora, pa je ovaj opsovao i zapretio da će doći i pokazati mu „kako stoje stvari“ a sa njim su pošla i trojica drugova M. M. (30), B. M. (23) i M. S. (33) - kaže naš izvor.

Do obračuna je došlo na zemljanom delu VII prilaza Gabrovačkog puta. Posle fatalnog uboda nožem Marko S. je preminuo na licu mesta a njegovo telo nađeno je oko 2.30 sati, dok je Dalibor N. zatečen nedaleko odatle, sa ubodnom ranom u leđima i posekotinama na glavi, ali van životne opasnosti.

Foto: FB Ubijeni Marko S. krenuo je sa društvom na Dalibora N.

- Jedno manje sečivo nađeno je pored tela ubijenog Marka S. dok je drugi, veći nož policija našla u travi nedaleko od kuće D. Ž. i mesta gde je zatečen Dalibor N. Policija i istražni organi još utvrđuju ko je prvi započeto tuču, ko je koga ubadao i tukao - dodaje naš izvor.

Osumnjičeni Dalibor N. je imao jednu ubodnu ranu u leđa, ali nije probijena plućna maramica, kao i tri posekotine na temenu i jednu na potiljku, pa se pretpostavlja da je zadobio povredu nožem sa manjim sečivom. Sumnja se da su u tuči korišćeni i zašiljeni delovi sa jedne obližnje ograde, pa će u istrazi biti utvrđeno da li je Dalibor neke od povreda zadobio na taj način. Trojica Markovih prijatelja, koji su zadržani do 48 sati, pak, negiraju da su povredili Dalibora, koji takođe negira da je ubo Marka, već da je samo zamahivao rukama u pokušaju da se odbrani.

Nije isključeno ni da su neki od aktera tuče bili pod dejstvom droge jer je na mestu obračuna pronađena i kesica sa manjom količinom marihuane.

Komšije iz kraja kažu da su se iz mraka posle dva časa iza ponoći čuli larma i povici, ali da niko nije smeo da izađe na ulicu.

- Čula se vika, galama, povici „beži“. Ovog ranjenog momka smo viđali da je tu dolazio u komšiluk kod D. Ž. i ranije, u proteklih godinu dana. Ovog drugog koji je ubijen nikada nismo videli u ovom kraju - pričaju zabrinute komšije.

Komentara: 0


#   policija   ubistvo   Gabrovačka reka   D.N.   M.S.   Bolji život kafana
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima