Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Na auto putu prodavali 2,2 kilograma marihuane

rssBookmark and Share

Leskovac 08.04.2014. Blic

Pošiljka od 2,2 kilograma marihuane, koju niška policija zaplenila 5.aprila trebalo je da bude prodata toga dana na auto putu Niš-Leskovac.

Na auto putu prodavali 2,2 kilograma marihuane

Međutim, operativci niške policije, u saradnji sa kolegama iz Leskovca, pokvarili su dilerima plan – zbog sumnje da su pokušali da prodaju pomenutu količinu opijata uhapšeni su Dejan M. (29) iz sela Guberevac i Nenad J. (39) iz Verlike Biljanice, dok se za kupcima intenzivno traga.

- Niška policija imala je operativne podatke da će se prodaja droge obaviti u subotu na delu auto puta između Niša i Leskovca. Tragalo se za automobilom „krajsler neon“ zelene boje, i kada je uočen, parkiran kraj puta u visini sela Velika Biljanica, krenulo se u hapšenje. Jedan od dilera, bežeći pešice od policije odbacio je jedan od četiri vakumirana paketa, ali je na kraju sustignut i uhapšen a droga zaplenjena, kaže izvor blizak istrazi.

Zaplenjena količina marihuane vredi oko 5.000 evra kada se na narko tržištu prodaje „na veliko“, dok na ulici, kada se rasparča na manje paketiće, pošiljka vredi barem 10.000 evra.

On dodaje da se prodaja opijata sve češće se vrši na auto putu, gde se dva automobila susretnu na kratko, i razmene novac i opijate.

Dvojica osumnjičenih do sada nisu hapšena zbog droge, ali je Nenad J. do sada izdržao kaznu zbog razbojništva.


#   Leskovac   policija   marihuana   auto-put   Velika Biljanica
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima