Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Naprednjak zapalio auto socijalisti!

rssBookmark and Share

12.11.2012. Izvor:Agencija TANJUG

Milošu M. zvani Žaba (1990) iz Vranja, Radanska broj 8. određeno je policijsko zadržavanje do 48 časova, jer je doveden u vezu sa paljenjem automobila člana gradskog veća, potvrđeno je Tanjugu u vranjskoj Policijskoj upravi.

Naprednjak zapalio auto socijalisti!

"Milošu M. je određeno policijsko zadržavanje, jer se operativnim radom došlo do podataka koji ga dovode u vezu sa zapaljenim automobilom člana Gradskog veća u Vranju, Branimira Stojančića", rekao je Dragan Stamenković, portparol Policijske uprave.

Stamenković kaže da će Miloš M. biti upućen istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju, posle čega će se znati da li je on osumnjičen za jučerašnje paljenje automobila 'pežo 206', vlasništvo Branimira Stojančića iz Vranja, ulica Justina Popovića 15.

Prema podacima Opštinske izborne komisije u Vranju, Miloš M. je odbornik sa liste Srpske napredne stranke (SNS), koja je koalicioni partner u vlasti sa Socijalističkom partijom Srbije (SPS) u kojoj je Branimir Stojančić jedan od najviših funkcionera.

"Ne zelim u ovom trenutku da dajem bilo kakve izjave te vrste, dok se policija ne oglasi zvaničnim saopštenjem", kratko je novinarima rekao poslanik Dragan Nikolić, inače šef naprednjaka Pcinjskog okruga.

Branimir Stojančić je visoki funkcioner lokalnih socijalista. Posle poslednjih lokalnih izbora, na kojima je u Vranju pobedila Socijalistička partija Srbije (SPS), Stojančić je imenovan za sekretar Izvršnog odbora Gradskog odbora SPS.

Istovremeno je, u dva mandata, član gradskog veća zadužen za socijalna pitanja i portparol gradske vlade.

Na septembarskoj sednici Skupštine grada Vranja saopšten je podatak da je u Vranju, u poslednje dve godine bilo 15 paljevina automobila, ugostiteljskih i stambebih objekata.


#   policija   Branimir Stojančić   Dragan Nikolić   paljenje automobila
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima