Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nesreća kod Grdelice, poginula devojka, trojica mladića teško povređena

rssBookmark and Share

Grdelica 05.02.2023. RTS, Južna Srbija Info

Jutros oko 3 sata na starom putu Leskovac - Grdelica kod sela Guberevca dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna devojka poginula, a tri mladića su teško povređena, potvdila je za RTS Marija Sokolović, portparpl Policijske uprave Leskovac.

Nesreća kod Grdelice, poginula devojka, trojica mladića teško povređena

U Urgentnom centru Kliničkog centra Niš, rano jutros primljena su tri pacijenta P. N. (1999), V. S. (2004)  i A. S. (2005)  sa višestrukim povredama.

Odmah po prijemu, urađena je kompletna hitna dijagnostika po trauma protokolu i konzilijarno su sagledani od strane lekara UKC Niš.

V. S. je hospitalizovan na Klinici za anesteziju. Pacijent je zadobio prelome grudnih pršljenova i povredu pluća. Trenutno je vitalno stabilan.

Kod A. S. utvrđen serijski prelom rebara i jednog grudnog pršljena. Trenutno je vitalno stabilan i nalazi se u UC, radi dalje opservacije i praćenja stanja.

Pacijent P. N. ima povrede kičme i karlice i trenutno je vitalno stabilan. Takođe ostaje u Urgentnom centru radi daljeg praćenja i eventualnih dodatnih dijagnostičkih procedura.

Do nesreće je došlo u mestu Guberevac.


#   saobraćajna nezgoda   Grdelica   smrt   PU Leskovac
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima