Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niš: Mrtav ležao u stanu od Božića?

rssBookmark and Share

24.02.2016. Večernje novosti, Alo

Vatrogasci i lekari Hitne pomoći zatekli su u stanu u Ulici Hajduk Veljka beživotno telo Nišlije P.T. (65) za kojeg se sumnja da je preminuo pre mesec i po dana

Ilustarcija
Ilustarcija

Vatrogasci i lekari Hitne pomoći zatekli su u stanu u Ulici Hajduk Veljka beživotno telo Nišlije P.T. (65) za kojeg se sumnja da je preminuo pre mesec i po dana, pišu beogradski mediji. 

Prema rečima komšija iz zgrade, čovek je živeo sam a poslednji put je viđen van svog stana na Božić pa se pretpostavlja da je tada i preminuo.

- Jedna komšinica je pozvala policiju i vatrogasce jer se iz stana širio neprijatan miris truleži. Ona je unazad danima nekoliko puta dolazila do njegovog stana i zvonila ali on nije otvarao. Pošto je počeo da se oseća neprijatan miris pozvala je vatrogasce. Kada su vrata otvorena na silu, nađeno je njegovo beživotno telo na podu pored kreveta. Izgled da je udario glavom o orman kada je pao - kaže jedna od komšinica iz zgrade, a prenosi "Alo".

Po rečima komšija, P.T. je živeo sam od svoje skromne penzije od desetak hiljada dinara. U stanu nije imao nikakvo grejanje, a većina kućnih aparata nije mu radila jer nije mogao da ih popravi sam.

- Bio je dosta bučan kada je išao hodnikom. Uvek je nešto pričao, tako da smo znali kada je u stanu. Međutim, više od mesec i po dana se ništa ne čuje. Ranije ga je rođaka odvela u starački dom jer nije mogao sam da se brine o sebi, ali je on na svoju ruku izašao odatle i odbio da se vrati. Povremeno bi smo mu komšinica i ja kuvale hranu da ima da pojede, jer mu ni šporet nije radio - priča druga komšinica iz zgrade.

U niškoj policiji je potvrđeno daje smrt prirodna i da nema sumnjivih okolnosti.

 

Izvor: Alo


#   Hitna pomoć   smrt   stan   PU Niš   mrtav   beživotno telo   P.T.   starački dom   neprijatan miris
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima