Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niš: Tuča u novogodišnjoj noći, povređeno sedam osoba

rssBookmark and Share

Niš 01.01.2023. RTS, Južna Srbija Info

Sedam osoba povređeno je u tuči do koje je došlo u novogodišnjoj noći u Nišu. Iz MUP-a je saopšteno da je uhapšen jedan mladić koji je osumnjičen da je oštrim predmeta naneo teške telesne povrede muškarcu, saopštava RTS.

Niš: Tuča u novogodišnjoj noći, povređeno sedam osoba

U Klinički centar u Nišu tri sata iza ponoći primljeno je sedam osoba  sa povredama zadobijenim u tuči, potvrđeno je RTS-u.

Tridesetčetvorogodišnji M. S. primljen je sa ubodnom ranom u predelu trbuha. Odmah nakon prijema je operisan. Nakon operacije u stabilnom je stanju i smešten na Klinici za anesteziju.

Dvadesetčetvorogodišnji S. S. u Urgentni centar primljen je sa velikim površinskim povredama lica. Posle urađene kompletne dijagnostike, pregledao ga je i neurohirirg. Sve povrede su sanirane i pacijent je u stabilnom stanju otpušten na kućno lečenje.

Pet pacijenata, koji se takođe dovode u vezu sa ovom tučom, medicinski su zbrinuti i sagledani u delu za Intervencije, nakon čega su svi poslati na dalje kućno lečenje.

Iz MUP-a je saopšteno da je S. S. uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda. 

Kako se sumnja, S. S. je noćas ispred jednog ugostiteljskog objekta, nakon kraće svađe, svojoj dvadesetčetvorogodišnjoj devojci udario šamar, nakon čega je prišla grupa momaka da odbrani devojku.

"Osumnjičeni S. S. se potom vratio u restoran gde je uzeo oštri predmet i njime zadao tridesetčetvrogodišnjem mladiću ubodnu ranu u predelu stomaka. Povređeni mladić i ostali učesnici tuče su zbrinuti u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu", ističe se u saopštenju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Nišu.


#   Niš   Nova godina   tuča   povrede   PU Niš   ugostiteljski objekat   Univerzitetski klinički centar niš
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima