Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Opšta tuča u pivnici: U akciji gosti, konobari, suvlasnik

rssBookmark and Share

Aleksinac 11.06.2016. Telegraf, Južna Srbija Info

Kako je saopštila PU Niš, u opštoj tuči koja je sinoć izbila u pivnici u Dušanovoj ulici u Nišu, lakše su povređene četiri osobe.

Opšta tuča u pivnici: U akciji gosti, konobari, suvlasnik

N. M. (20) je ramenom u prolazu zakačio dvojicu momaka koji su mu rekli da je sve u redu, međutim, on je jednog posekao nožem po stomaku, zbog čega su uključili i prijatelji obe sukobljene strane

U pivnici “Bir Buk” u Dušanovoj ulici u Nišu, noćas oko 1.30 sati, došlo je do tuče u kojoj su učestvovali gosti, konobari, ali i suvlasnik ovog ugostiteljskog objekta.

Niška policija podneće krivične prijave protiv dve osobe zbog nanošenja lakih telesnih povreda i učestvovanja u tuči. Kako saznajemo, prijave u redovnom postupku biće podnete protiv N. M. (20) iz okoline Aleksinca i S. M. (21) iz Niša, koji su započeli sukob.

– N. M. je ramenom u prolazu zakačio dvojicu gostiju, očigledno tražeći kavgu. Mada su ti momci pokušali da izbegnu sukob, rekavši mu da je  sve u redu, N. M. je jednog od njih posekao nožem po stomaku. Između njih je počela tuča u koju su se uključili i prijatelji obe sukobljene strane. Konobari su pokušali da ih razvade, ali je S. M. jednog od njih udario stolicom, a njegovi prijatelji su ga šutirali. Tuča se nastavila ispred pivnice što je video suvlasnik ove radnje sa svoje terase i dotrčao kako bi zaustavio sukob. Međutim, i on je dobio udarac po desnoj šaci – kažu naši izvori.

Policija je saopštila da radi na rasvetljavanju okolnosti ovog događaja.


#   Aleksinac   policija   tuča     PU Niš   Dušanova ulica   ugostiteljski objekat   S.M.   krivične prijave   N.M.
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima