Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Osumnjičeni piromani još u pritvoru

rssBookmark and Share

29.12.2012. Autor: S.Popović

Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković izjavio je da su sedmorica osumnjičenih za paljenje putničkih automobila i druga krivična dela još na policijskom zadržavanju i da će nakon toga biti saslušani kod istraznog sudije.

Osumnjičeni piromani još u pritvoru
Stamenković je zjavio da će nakon isteka policijskog zadržavanja, koje im je odredjeno u petak, biti saslušani kod istražnog sudije Višeg suda u Vranju koji će odrediti dalje mere.

U Vranju su u petak u akciji Žandarmerije, Kriminalističke policije i PU Vranje uhapšeni Miloš M.(25), Miloš A.(22), Miloš C.(23), Miloš P.(23), Božidar S.(26), Dejan N.(33) i Velimir V.(30), koji se sumnjiče da su učestvovali u paljenju automobila i ugostiteljskih objekata u Vranju.

Porodica i prijatelji uhapšenih apelovali su na novinare koji izveštavaju iz Vranja da prenesu javnosti da su osumnjičeni izloženi policijskoj torturi od strane policije.

Medju uhapšenima koji su osumnjičeni za paljenje automobila nalazi se i Miloš M. koji je do poslednje sednice Skupštine grada Vranja, kada je na svoj zahtev podneo ostavku na tu funkciju, bio odbornik u toj skupštini ispred Srpske napredne stranke, i koji je nedavno bio privodjen kao glavni osumnjičeni za jednu paljevinu automobila.

Medju uhapšenima je i Velimir V. koji je i sam bio žrtva podmetnutih paljevina, i kome je u podmetnutom požaru 8. oktobra ove godine potpuno izgorela privatna kuća u Južnomoravskoj ulici u Vranju.


#   osumnjičeni   paljenje automobila
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima