Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ovako izgleda čovek koga su pijani policajci krvnički pretukli

rssBookmark and Share

Vranje 14.01.2014. JužnaSrbija.info

Momčilo Anđelković (43), iz Surdulice koga su bez ikakvog razloga kako tvrdi krvnički pretukli policijaci Dragan Veličković (46) iz Surdulice i Miloš Stanković (26) iz sela Suvojnica kod Surdulice koji su bili pod dejstvom alkohola operisan je u Kliničko bolničkom centru u Nišu i njegovo zdravstveno stanje se i dalje prati od strane lekara specijalista.

OK Radio, Informer
OK Radio, Informer

On je prema rečima lekara u Kliničkom centru u Nišu u toj zdravstvenoj ustanovi dovežen sa teškim telesnim povredama opasnim po život, a nakon operacije se oseća bolje, ali se njegovo stanje i dalje prati.

Policajci koji su Anđelkovića krvnički pretukli uhapšeni su i nakon isteka zadržavanja po odluci Osnovong javnog tužioca u Vladičinom Hanu pušteni su da se brane sa slobode, oni su u međuvremenu prema rečima portparola policijske uprave u Vranju Dragana Stamenkovića suspendovani sa posla a suspezija će trajati do ''okončanja sudskog postupka''.

- Svi smo u velikom šoku, ne mogu da verujem da ovako nešto mogu da učine oni koji trebaju da nas štite i vode računa o javnom redu i miru.Povrede koje su nanete mom bratu od strane policajaca bez ikakvog razloga ne treba naneti ni najvećem neprijatelju, kaže Momčilova sestra, Defina.

Inače, kako saznajemo policajci Dragan Veličković (46) iz Surdulice i Miloš Stanković (26) iz sela Suvojnica kod Surdulice su dobri prijatelji i privatno.


#   Vranje   Klinički centar Niš   Vladičin Han   Surdulica   Dragan Stamenković   Dragan Veličković   Klinički centar   Miloš Stanković
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima