Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Poginuli pevač Darko Radovanović i njegov menadžer!

rssBookmark and Share

12.06.2011. Stefan Radović

Pevač Darko Radovanović i njegov kum i menadžer Aleksandar Milošević (41) poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 20.30 sati na novom Obrenovačkom putu, a đorđe Rančić (77) je sa teškim povredama prevezena u Urgentni centar,saznaje portal JuznaSrbija .

Poginuli pevač Darko Radovanović i njegov menadžer!

Kako nezvanično saznajemo nesreća se dogodila kada su se sudarila dva automobila marke “mercedes”. Od siline udara noviji model mercedesa “E 320” kojim je upravljao Aleksandar Milošević, a u kome se nalazio pevač Darko Radovanović, naglo je skrenuo i podleteo pod šleper makedonskih registracija.

Pevač Darko Radovanović i njegov kum i menadžer Aleksandar Milošević koji je upravnjao automobilom poginuli su na licu mesta,oni su kako saznajemo krenuli na Darkov ranije zakazni nastup u mestu Varvarin .

Kako naš portal saznaje kod Darka Radovanovića nije pronađen ni jedan lični dokument. Pretpostavlja se da se od siline udara sve razletelo na strane pa kažu da će identifikaciju morati da izvrši neko od njegovih rođaka u toku noći u Urgentnom centru gde se nalazi telo pokojnog pevača.

Prema informacijama koje su došle do nas Mercedes sremskomitrovačkih registarskih oznaka koji se po registarskom broju vodi na Darka Radovanovića vozio je njegov menadžer Aca.

Drugom automobilu je otpao točak i on je odleteo desetak metara od mesta sudara. Vozač je sa teškim povredama odvezen u Urgentni centar.

Vozača šlepera, koji nema vidne povrede, zbrinuli su lekari Hitne pomoći.Saobraćaj u smeru prema Ostružnici bio je obustavljen nekoliko sati dok su pripadnici policije obaljali uviđaj na mestu tragedije.

Sam prizor na mestu nesreće bio je više nego jeziv - prednji kraj „mercedesa" u kojem su stradali Radovanović i Milošević potpuno samleven i uteran bezmalo do zadnjeg dela automobila.

Nekoliko vatrogasnih ekipa duže od sat vremena brusilicama, pajserima i sajlama pokušavale su da beživotna tela izvuku iz gomile smrskanog lima.

Koliko je udarac bio silovit najbolje svedoči prizor smrskane kabine kamiona, čiji je prednji levi deo uništen do neprepoznatljivosti, dok su delovi automobila bili razasuti nekoliko stotina metara unaokolo po drumu i livadama.

-Ovako nešto odavno nisam video, a nagledao sam se saobraćajki za nekoliko života ! Od ovakvog udarca dobro da je i vozač kamiona ostao živ - prokomentarisao je jedan od policajaca koji su obavljali uviđaj.

Na asfaltu je bilo krvi i stvari koje su ispale iz Darkovog „mercedesa“: staklo, jastuče, diskovi... Iz kola je ispala i zahvalnica za najbolji duet 2010. godine sa Ivanom Selakov „Ako je do mene“ na kojoj su se uočavale krvave mrlje.

Otišao je, a nije dočekao da proslavi treći rođendan svoje ćerkice Lare.

Karleuša zanemela !

Da je Darko zaista važio za omiljenog kolegu može se videti i po komentaru koji je pop diva Jelena Karleuša postavila na svom fejsbuk profilu.

''Zanemela'', postavila je J.K. posle čega je na njenoj zvaničnoj stranici objavljena i duža poruka sa izlivima najdubljih emocija.

''Darko počivaj u miru gore na nebu gde te čuvaju Anđeli Božiji, jer mi ti obećavamo da čuvamo te u našim srcima od zaborava. Ostaje samo ćutanje...''

Tuga i na Fejsbuku !

Neposredno po objavljivanju vesti o pogibiji, na Fejsbuk profilu Darka Radovanovića osvanulo je nekoliko stotina komentara obožavalaca, koji su u šoku i sa nevericom reagovali na tragičnu vest.

 

Snimak sa mesta tragedije :


#   saobraćaj   saobraćajna nezgoda   Jelena Karleuša   Darko Radovanović   Aleksandar Milošević   Urgentni centar
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima