Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Policajac se ubio zbog smrti ćerke

rssBookmark and Share

Niš 09.09.2012. Autor: Agencija TANJUG

U stanju rastrojstva policajac Saša Stanisavljević iz sela Alikance kod Surdulice službenim pištoljem oduzeo sebi život.

Policajac se ubio zbog smrti ćerke

Policajac iz sela Alakince, opština Surdulica, Saša Stanisavljević (44) službenim pištoljem je jutros oduzeo sebi život.

Tragedija se dogodila na mestu gde se sporedni put iz sela Alakince uključuje u regionalni putni pravac Surdulica - Vladičin Han, potvrđeno je Tanjugu u Policijskoj stanici u Surdulici.

Uviđaj su, po nalogu istražnog sudije Višeg suda u Vranju Staniše Mihajlovića, izvršili pripadici Policijske stanice iz Surdulice.

"Reč je o samoubistvu, u prisustvu očevidaca. Pokojni Stanisavljević je ovaj čin izvršio u stanju rastrojstva", rekao je istražni sudija Mihajlović.

Saša Stanisavljević (46) u nedelju je krenuo sa svojim zetom Draganom Tasićem u Niš, jer mu je rečeno da se stanje njegove ćerke Milice (18), koja je bolovala od teškog oblika galopirajuće leukemije, pogoršalo. Sašin zet Dragan kaže da u trenutku kada su zajedno krenuli za Niš on nije znao da mu je ćerka umrla.

Milica Stanisavljević bila je učenica srednje poljoprivredne škole "Josif Pančić" u Surdulici. Zbog teške bolesti bila je smeštena na Odeljenje hematologije u Nišu. Njen otac Saša radio je u policijskoj stanici u Bujanovcu. Kolege kažu da je bio uzoran policajac bez i jedne greške u karijeri.

Otac i kćer biće u ponedeljak zajedno sahranjeni na seoskom groblju kod Surdulice.


#   Niš   Vladičin Han   Surdulica   Saša Stanisavljević   Alikance   istražni sudija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima