Južna Srbija Info

Pritvorenik sa nanogicom u Prokuplju napao porodicu bivše supruge

rssBookmark and Share

Prokuplje 25.01.2014. izvor: Blic

Bio je razjaren, naoružan pištoljem. Grizao me je po rukama, glavi, ma svuda po telu...

Žrtva: Goran Miljković
Žrtva: Goran Miljković


Goran Miljković (33) iz Prokuplja za “Blic” opisuje kako ga je napao nekadašnji zet B. S. (30) iz obližnjeg Novog Sela, koji je sa nanogicom bio u kućnom pritvoru zbog sumnje da je učestovao u ubistvu komšije penzionera Nikole Kabaša (72).

Kućni pritvorenik je pre prekjučerašnjeg napada pokidao nanogicu, uzeo bratovljev pištolj i krenuo da se obračuna sa bivšom ženom Vesnom Miljković u njenoj kući.

Telefonske pretnje:
Napadnuta Vesna Miljković kaže da se od B. S. razvela u decembru, a dva dana pre incidenta prijavila ga je policiji jer je njenoj sestri i pretio da će im svima presuditi. Policija je reagovala i upozorila B. S.

Metak prošao kroz trosed i završio u zidu

- Ušao je sa pištoljem u ruci. Ispalio je i jedan metak - seća se Miljković i navodi da je B. S. pobegao, a policija ga je uhapsila nekoliko sati kasnije.
Napadač je u maju 2013. uhapšen pod sumnjom da je sa I. M. (23) ubio penzionera Kabaša. Pre mesec dana B. S. je uz elektronski nadzor pušten iz pritvora.

Kako za “Blic” objašnjava Dušanka Garić, načelnik Odeljenja za tretman i alternativne sankcije, B. S. je skinuo elektronsku nanogicu u 21.15, i to je odmah registrovano u Centru za nadzor Ministarstva pravde.

- Aktivirao se alarm i kompjuter je dobio poruku da je B. S. pokidao elektronsku nanogicu - objašnjava Dušanka Garić i navodi da je policija o begu obaveštena u 21.30 sati.

 

Komentara: 0


#   Prokuplje   policija   Novo Selo   Goran Miljković   kućni pritvor
@


 


[ Dodaj komentar ]