Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Sahranjen Pigma, ubica već napustio zemlju?!

rssBookmark and Share

Niš 25.03.2016. Kurir

Istragu otežava nedostatak tragova na mestu gde je izrešetan, što potvrđuje tezu da ga je overio profesionalac.

Kurir
Kurir

Ubica Slaviše Dinčića Pigme (45), odnosno Saše Ristića, kako mu je pravo ime, koji je u utorak likvidiran u Milentijevoj ulici u centru Niša najverovatnije je već napustio Srbiju, kaže izvor Kurira iz istrage.

- Način izvršenja dela, posebno nedostatak bilo kakvih tragova na mestu ubistva podržava uverenje da je Dinčića ubio profesionalni ubica. Baš to otežava istragu jer je vrlo moguće da je on već izašao iz zemlje - otkriva naš sagovornik iz istrage.

Unajmljeni atentator
S obzirom na to da je na osnovu rezultata dosadašnje istrage ustanovljeno da je njegov atentator unajmljen da ga likvidira, policija ispituje vezu ovog događaja s prethodnim napadom na njega. Naime, Pigma je 2010. preživeo jedan pokušaj ubistva u Holandiji, kad je izrešetan i pravim čudom ostao je živ. Napadači su bili naši državljani, pripadnici tamošnjih kriminalnih grupa.

- Na njega je pucano u jednom ugostiteljskom objektu u Amsterdamu. Pogođen je jednim metkom u glavu, a još pet hitaca zadobio je u telo. Lečio se nekoliko godina i pravim čudom je preživeo - priča naš izvor.

Komentara: 0


#   Niš   policija   ubistvo   atentat   Slaviša Dinić       pokušaj ubistva
@


 


[ Dodaj komentar ]