Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Na Gradini otkriven tovar steroida i testosterona vredan preko 6,5 miliona dinara

rssBookmark and Share

Gradina 06.06.2018. Južna Srbija Info

Carinici su 2. juna 2018. godine, na ulazu Terminala Gradina, u bugarskom kamionu zaplenili čak 58.000 tableta i preko 550 injekcija steroida i testosterona u vrednosti od preko 6,5 miliona dinara.

Na Gradini otkriven tovar steroida i testosterona vredan preko 6,5 miliona dinara

Prekršaj je otkriven u kamionu bugarskih registarskih oznaka, kojim je državljanin Bugarske iz Ćustendila transportovao aluminijumske delove, iz te zemlje ka Italiji.

Kamion je na granični prelaz stigao bez carinskih obeležja (plombe), a roba koju je prevozio je pregledana i upoređena sa priloženom dokumentacijom.

Prilikom pregleda carinski službenici su otkrili dve neprijavljene kutije identične drugima, ali sa neprijavljenim i nedozvoljenim sadržajem.

Reč je, naime, o lekovima, i to o gotovo 700 pakovanja tableta steroida ''masteron'', ''anavar'' i drugih, koje koriste bodibilderi i dizači tegova za uvećanje mišićne mase, preko 550 testosteronskih injekcija ''andropen'' i ''sustanon'', ali i oko 30 gelova ''tostereks'' za povećanje testosterona u krvi i poboljšanje potencije.

Vrednost zaplenjene robe je nešto veća od čak 6,5 miliona dinara, a vozač je carinicima rekao da je sporni tovar njegov i da ga je lično stavio u tovarni deo kamiona.


#   Gradina   carina   krijumčarenje   Granični prelaz   steroidi   testesteron   injekcije
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima