Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Tragedija u Leskovcu: Učenik preminuo nakon časa fizičkog vaspitanja

rssBookmark and Share

Leskovac 22.02.2016. JugMedia

Osamnaestogodišnji učenik Tehničke škole „Rade Metalac“, Stefan Arsić iz Mrštana, preminuo je iznenada, večeras oko 18 časova, u Urgetnom centru Opšte bolnice u Leskovcu, nakon što mu je pozlilo na času fizičkog vaspitanja oko 16 časova i 30 minuta.

Tragedija u Leskovcu: Učenik preminuo nakon časa fizičkog vaspitanja

Stefanu Arsiću je pozlilo i kako je ostao bez svesti i pao na pod, urgentnu pomoć pružio je nastavnik fizičkog vaspitanja, pri čemu je interventno obaveštena Služba hitne medicinske pomoći leskovačkog Doma zdravlja.

Ekipa je stigla za nepunih 5 minuta i Stefana prevezla u Urgentni centar. Nakon nešto više od sat vremena borbe Stefanu Arsiću konstantovana je smrt, navodi se u saopštenju uprave ove srednje škole.

“Iako je imao ozbiljne srčane intervencije Stefan Arsić nije od ordinirajućeg lekara oslobođen nastave fizičkog vaspitanja o čemu su bili obavešteni i profesori. Na časovima fizičog vaspitanja Stefan je radio vežbe koje su bile adekvatne njegovom fizičkom stanju”, ističe direktor ove srednjoškolske ustanove Slavoljub Stanojević.

Stefan Arsić bio je dobar đak, uzorno, disciplinovano i dobro dete.

“Njegova iznenadna smrt pogodila je, pored roditelja, sve njegove drugove iz odeljenja, đake škole kao i nastavnike” kaže direktor.

Stefan je, maja prošle godine, prebrodio drugu operaciju srca u Londonu i roditelji su se nesebično tudili da ga spasu.


#   Leskovac   Urgentni centar   Rade Metalac Tehnička škola   Slavoljub Stanojević   Stefan Arsić   Mrštane   srednje škole
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima