Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Uhapšeni mladići zbog paljenja automobila načelnika Kriminalističke policije u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 27.01.2018. Z.S. Južna Srbija Info

Kako su saopštili u PU Niš, policija je uhapsila tri mladića iz Niša zbog sumnje da su letos prvo pokušali, a zatim 5. septembra i zapalili vozilo Ministarstva unutrašnjih poslova, koje je koristio načelnik Kriiminalističkog odeljenja PU Niš, Dejan Utvić.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Policija je uhapsila S.S. (22), A.Ž. (22) i N.S. (27) zbog sumnje da su izvršili krivično delo izazivanje opšte opasnosti, piše u saopštenju u kom dodaju da je N.S. 31. jula prošle godine pokušao da zapali “škodu oktaviu” niških tablica, polivši benzinom. ali delo nije i izvršio, da bi potom angažovao uhapšene mladiće koji su 5. septembra to i učinili.

Ipak, u policijskom saopštenju se ne navodi ko je nalogodavac ovog dela, dok niška "čaršija" izražava ozbiljnu sumnju da su uhapšeni mladići pravi inspiratori i organizatori ovog dela.

Pored vozila MUP-a, u Nišu su izgoreli automobili zamenika gradonačelnika Miloša Banđura, direktora "Tržnice" Gorana Đorđevića, građana i još nekih policijskih službenika.


#   Niš   Leskovac   hapšenje   Miloš Banđur   paljenje automobila   PU Niš   Ana Đorđević   S.S.   krivično delo   Gorana Đorđević   N.S.   Dejan Utvić   A.Ž.
@Milos_Bandjur @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima