Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Upucao komšiju zbog devojke

rssBookmark and Share

Niš 06.02.2013. Izvor: Blic

Nakon svađe koja se dogodila juče oko osam sati, Vladica K. (31) upucao je komšiju Darka M. (33) iz Donjeg Dušnika.

Upucao komšiju zbog devojke
Darko M. (33) iz Donjeg Dušnika ranjen je u grudi i stomak, kada je na njega, kako se sumnja, pucao komšija Vladica K. (31), nakon svađe koja se dogodila juče oko osam sati. Primljen je u KC Niš u teškom stanju i hitno je operisan.

Pretpostavlja se da je Vladica sumnjao da se Darko viđa s njegovom devojkom. Policija je naišla na zaključana vrata, koja je nakon nešto kraćeg ubeđivanja i otvorio.

"U kući je nađen pištolj za koji poseduje dozvolu, ali će tek balističko veštačenje pokazati da li je on korišćen za pokušaj ubistva. Osumnjičeni se zasad brani ćutanjem i određeno mu je policijsko zadržavanje", kažu za “Blic”.

U policijskom saopštenju se navodi da je Vladica uhapšen da je izvršio krivično delo ubistva u pokušaju.

“Sumnja se da je oko osam časova ujutru ispalio više hitaca iz pištolja i naneo teške telesne povrede Darku M. ispred njegove porodične kuće. Posle isteka mere zadržavanja od 48 sati, osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji radi saslušanja.”

U KC-u Niš navode da je Darko M. i dalje životno ugrožen.

"Pacijent je primljen sa ustrelnim ranama grudnog koša i trubuha u teškom opštem stanju sa povredama više organa u trbuhu. Hitno je operisan, ali je i dalje u teškom stanju i u životnoj opasnosti", kaže Miodrag Lazić, direktor Urgentnog centra.


#   Niš   policija   životno ugrožen   Miodrag Lazić   krivično delo   pokušaj ubistva
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima