Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Velikom brzinom udario u ogradu, pokosio tri pešaka

rssBookmark and Share

Branko Bjegović naselje 05.12.2015. Niške Vesti, Južna Srbija Info

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se jutros nešto pre 8 sati u naselju Branko Bjegović. Vozač automobila, koji se prema rečima očevidaca kretao velikom brzinom, prvo je udario u ogradu, a onda i pokosio tri pešaka.

Foto: Niške Vesti
Foto: Niške Vesti

Tri osobe su povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se jutros dogodila na uglu Ulica Danila Kiša i Mariborske u naselju Branko Bjegović. Vozač automobila kretao se velikom brzinom, kažu očevici, udario je u ogradu, a onda i u pešake, kažu za Niške Vesti očevici nezgode.

"Povređeno je troje ljudi u udesu, sve njih su zbrinule dve ekipe Hitne pomoći, a zatim su prebačeni u Urgentni centar na dalje zbrinjavanje i dijagnostiku. Prva ekipa koja je stigla, pozvala je drugu jer je bilo više od dvoje povređenih", rekla je za Niške Vesti šef smene Hitne pomoći dr Maja Stojanović i dodala da će dalja dijagnostika da pokaže o kakvim se povredama radi.

Očevici nezgode kažu da je jedna žena imala primetne povrede na stomaku. Na licu mesta odmah je došla policija koja će više detalja saopštiti nakon obavljenog uviđaja.

Nezgoda je ostavila i velike tragove, ulubljenu ogradu, staklo, prevrnutu prikolicu i njen prosipan teret.


#   policija   Hitna pomoć   saobraćajna nezgoda   pešaci   Urgentni centar Niš   povrede   Niške vesti   Urgentni centar   Branko Bjegović naselje
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima