Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Krađe u Leskovcu

rssBookmark and Share

Leskovac 29.11.2010.

Na području Leskovca je, u poslednjih mesec dana, nepoznata osoba izvršila više krivičnih dela teška krađa - obijanje prodavnica i agencija, i tom prilikom je vlasnicima pričinjena materijalna šteta u iznosu od oko pola miliona dinara.

Krađe u Leskovcu

Policija je na osnovu operativnog plana rada i bezbednosne procene, pronašla lice za koje se sumnja da je izvršilac 10 krivičnih dela teške krađe. Sumnja se da je krivična dela vršio na taj način što je u noćnim satima, pajeserom obijao brave na ulaznim vratima prodavnica. Po ulasku u prodavnice vršio je premetačinu i prisvajao kompjutere, monitore, raznu tehničku robu i novac. Policija je deo ukradenih stvari pronašla i vratila vlasnicima.

Osumnjičeni je maloletnik iz Leskovca. On je lišen je slobode i priveden sudiji za maloletnike Višeg suda u Leskovcu, koji mu je odredio pritvor do mesec dana, s obzirom da se protiv njega već vodi veći broj pripremnih postupaka za izvšenje istovrsnih krivičnih dela.

Policija će u narednom periodu, sa Centrom za socijalni rad voditi preventivne akcije sa ciljem ukazivanja na štetnost delinkvencije kod maloletnika.

Komentara: 0


#   Leskovac   Vranje   struja   policija   krađa
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima