Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vozilo pokosilo grupu pešaka, poginuo prolaznik

rssBookmark and Share

25.09.2015. Niške Vesti, Južna Srbija Info

U ulici Dimitrija Tucovića, kod OMV pumpe, vozilo, koje se kretalo velikom brzinom, naletelo je na grupu prolaznika od kojih je jedan preminuo na licu mesta

Vozilo pokosilo grupu pešaka, poginuo prolaznik

Poginuo je muškarac star 55 godina, a povređena žena, stara 48 godina, koja je prebačena u niški Klinički centar, navode iz policije, prenosi Tanjug.

Prema rečima očevidaca, vozilo, koje se kretalo velikom brzinom, naletelo je na grupu prolaznika od kojih je jedan preminuo na licu mesta, jedna osoba ima otvoreni prelom donjih ekstremiteta dok je treća od doživljenog stresa trenutno u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć.

Nezgoda se dogodila u ulici Dimitrija Tucovića, kod OMV pumpe, ulici koja se u saobraćajnim kartama Niša obeležava kao crna tačka.

Prema navodima policije nesreća se dogodila kada je „citroen“ kojim je upravljao vozač iz Niša naleteo na muškarca i ženu. 

U Zavodu za hitnu medicinsku pomoć, PR Dušan Gostović za Niške Vesti potvrđuje da je na licu mesta jedna osoba poginula, jedna ima otvoreni prelom donjih ekstreiteta i smeštena je u Urgentni centar dok je treća zbog stresa na opservaciji u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć.

U toku je uviđaj nadležnog tužioca i policije, napominju iz Policijske uprave.


#   saobraćajna nezgoda   Klinički centar   Niške vesti   Dimitrija Tucovića   Urgentni centar   Dušan Gostović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima