Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Žena doživela šlog u vožnji, pokosila pešaka i zakucala se u ogradu

rssBookmark and Share

Niš 27.11.2018. Blic

Nišlijka stara 70 godina doživela je jutros šlog za volanom „juga“ nakon čega je vozilom naletela na ženu pešaka staru 72 godine, koja je izlazila iz obližnje prodavnice, a potom se zakucala u betonsku ogradu jedne kuće!

Žena doživela šlog u vožnji, pokosila pešaka i zakucala se u ogradu

Saobraćajna nezgoda, koja se samo čudom nije okončala fatalnim posledicama, desila se jutros oko devet časova na uglu Marina Držića i Ljubomira Nikolića u naselju Trošarina.

- Žena u „jugu“ je stajala na semaforu u Ulici Ljubomira Nikolića i krenula je na zeleno svetlo. To je sigurno, jer su joj svirali vozači koji su bili iza nje. Čim je skrenula levo u Ulicu Marina Držića začuo se prasak. Istrčao sam i video jednu ženu pešaka kako leži ispod automobila. Ukazali su joj pomoć i Hitna je odvezla. Ovu drugu ženu iz kola jedva su izvukli, kaže Novica Stanković koji radi u obližnjoj prodavnici.

Vlasnik kuće u čiju kapiju se zakucao jugo, još ne može da veruje šta se desilo.

- Pozvale su me komšije, ja nisam čuo udarac. Rekli su da „jugo“ nije išao brzo, šta se desilo ne znam. Automobil je udario ženu pešaka pre neko je završio u ogradi. Betonski stub od ulazne kapije dosta je oštećen, kaže vlasnik kuće Živojin Đorđević.

Obe povređene žene su hitno transportovane u Urgentni centar KC u Nišu, gde je konstatovano da srećom nisu životno ugrožene.

- Žena koja je vozila imala je šlog u toku vožnje. To je potvrđeno posle snimanja multislajs skenerom pa je prebačena na odeljenje Klinike za neurologiju gde se prati njeno stanje. Ona nema povrede iz udesa i nije životno ugrožena. Žena pešak je zadobila samo lakše povrede i nije hospitalizovana - kažu u Kliničkom centru u Nišu.

O udesu je obavešteno nadležno tužilaštvo, policija je obavila uviđaj i radi na utvrđivanju uzroka saobraćajne nezgode.


#   Niš   policija   saobraćajna nezgoda   životno ugrožen   Vojin Đorđević   Urgentni centar   Novica Stanković   šlog
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima