Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Još jedna ulica u Nišu dobila asfalt

rssBookmark and Share

Niš 24.10.2021. Južna Srbija Info

Krajem prošle nedelje završne radove na asfaltiranju Derokove ulice obišla je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski sa predsednikom gradske opštine Crveni krst Miroslavom Milutinovićem i saradnicima gde je razgovarala sa sugrađanima i radnicima angažovanim na izgradnji te ulice.

Još jedna ulica u Nišu dobila asfalt

Derokova ulica je rađena planski, prethodno su rešeni imovinsko-pravni odnosi, izgrađena vodovodna i kanalizaciona mreža.

Polako sređujemo ovaj deo grada. U blizini je škola, izgradili smo tu u Podviniku stanove za izbegla i raseljena lica. Određujemo prioritete u skladu sa zahtevima građana i na osnovu njihovog ukazivanja na neke ranije probleme, rekla je gradonačelnica Niša.

Prema njenim rečima, počela je izgradnja ulice kod škole u Brzom Brodu, priprema se teren za sanaciju putnog pravca od Ostrovice do Ravnog Dola. Prilazi pojedinim seoskim grobljima biće sanirani, a uskoro počinje i izgradnja ambulante u Brzom Brodu.

Milutinović je istakao da je osim izgradnje Derokove ulice, u naselju rešeno još pet okolnih ulica grebanim asfaltom, da je završeno asfaltiranje puta koji povezuje četiri sela, da je puno urađeno na izgradnji i uređenju komunalne infrastrukture u naselju Šljaka.

Vršilac dužnosti  direktora Direkcije za izgradnju grada Zoran Prokić rekao je da je Derokova ulica dužine 850 metara i da se gradi u punom profilu.

Sa gradonačelnicom Niša završne radove na izgradnji Derokove ulice obišli su gradski većnik Nenad Stanković i rukovodstvo Zavoda za urbanizam.


#   Niš   Dragana Sotirovski   asfaltiranje   infrastruktura
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima