Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kamere u banket salama "Crowne Plaza" ne snimaju goste

Bookmark and Share

05.11.2014. Beograd, Južna Srbija Info

Saopštenje za medije Delta Holdinga, vezano za navode u štampi i događaje na sastanku Trilateralne komisije, održanog proteklog vikenda prenosimo u celosti

Kamere u banket salama "Crowne Plaza" ne snimaju goste

Hotel Crowne Plaza, ponosan je što je za kratko vreme postao domaćin najvažnijih događaja koji se odvijaju u našem gradu, a takav je bio i sastanak Trilateralne komisije održan proteklog vikenda.

Ovaj značajni skup protekao je u najboljem redu i uz veliko zadovoljstvo svih učesnika, što su potvrdili visoki predstavnici organizatora.

Povodom nedoumica koje su se pojavile u vezi sa delom video sistema u našem hotelu, želimo da razjasnimo da je reč o uobičajenoj proceduri i standardnoj ponudi hotela u lancu Crowne Plaza, pa i u našoj Crowne Plaza. U svakoj banket sali postoji kamera koja emituje sliku isključivo na ekran koji se nalazi ispred sale. To je sistem koji osoblju hotela služi za proveru zauzetosti sale kako ne bi remetili rad u banket salama.

Pomenute kamere ne služe za formiranje video zapisa, odnosno snimanje. Sliku iz banket sala kamere prenose isključivo na ekran ispred sale, u realnom vremenu, uz saglasnost korisnika usluge. Takođe, kamere nisu opremljene mikrofonom, odnosno ne registruju zvuk.

Kamere nisu montirane povodom nedavno održanog sastanka, već su instalirane prilikom izgradnje Hotela.

Svaki klijent hotela unapred je obavešten o ovoj usluzi i ima mogućnost da, radi svoje privatnosti, kameru isključi.Organizatori Trilaterale su ovu mogućnost, u dogovoru sa osobljem hotela, iskoristili.

Crowne Plaza, deo je Interkontinental Hotel Grupe koja ima više od 4.600 hotela širom sveta i svi hoteli izgađeni u poslednjih pet godina imaju ovaj tip kamere.

Crowne Plaza, u oktobru je imala zauzeće soba od 86%, a po anketi gostiju je druga po rangu među svim Crowne Plaza hotelima u Evropi, što potvrđuju brojni komentari gostiju na specijalizovanim sajtovima.

Verujemo da je upravo organizacija sastanka Trilaterale potvrdila najviše standarde našeg hotela i unapred se radujemo budućim velikim događajima u hotelu Crowne Plaza!

Delta Holding se ograđuje od povezivanja sa političkim događajima

Komentara: 0


#   Delta holding   saopštenje
@


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}