Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Koka-kola donirala 10 hiljada flašica vode KC Niš

rssBookmark and Share

Niš 05.05.2020. Južna Srbija Info

"Coca-cola" sistem donirao je Gradu Nišu, Kliničkom centru Niš, 10.000 flašica vode za podršku u borbi protiv pandemije korona virusa.

Foto: Južna Srbija Info
Foto: Južna Srbija Info

Na ovaj način, Coca-cola sistem, pravovremenom i brzom reakcijom, pomogao je nesmetano snabdevanje pijaćom vodom pacijenata, hospitalizovanih zbog bolesti, izazvane virusom covid-19 u neku od klinika niškog Kliničkog centra, kao i u privremenim covid bolnicama.

Grad Niš, Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj i projekte, zahvaljuju Coca-cola sistemu što se odazvao akciji Grada i obezbedio vrednu donaciju, a ujedno pokazao visok stepen društvene odgovornosti.

U ovom teškom vremenu, kada se suočavamo sa opasnim virusom i kada smo ujedinjeni željom da očuvamo zdravlje naših bližnjih, komšija, prijatelja i svih sugrađana, Coca-cola sistem pokazao je da je pouzdan partner na koga uvek može da se računa, a posebno onda kada je teško.

Inače, Grad Niš, Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj i projekte, do sada su sakupili bezmalo 3.5 miliona dinara, a obezbeđene su i robne donacije u vidu zaštitne opreme i maski,  higijenskih paketa, prehrambenih proizvoda, prskalica za dezinfekciju i dr.


#   Niš   Klinički centar Niš   donacija   voda za piće   Koka-kola   Koronavirus
@CocaCola @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima