Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kup Radivoja Koraća: Prijem u Gradskoj kući i obilazak Centra za porodični smeštaj i usvojenje u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 18.02.2017. Južna Srbija Info

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović i generalni sekretar Dejan Tomašević danas su posetili „Centar za porodični smeštaj i usvojenje“. Tokom dana njih je u Gradskoj kući primio gradonačelnik Niša, Darko Bulatović.

Obilazak Centara za porodični smeštaj i usvojenje u Nišu
Obilazak Centara za porodični smeštaj i usvojenje u Nišu

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović i generalni sekretar Dejan Tomašević danas su posetili „Centar za porodični smeštaj i usvojenje“. Tokom jednočasovnog druženja i razgovora čelnici KSS su odgovarali na pitanja najmlađih, kojima su doneli poklone „Rode“ i KSS, davali im savete, sa željom da ih što lakše uvedu u svet sporta.

– Deca su veliko bogatstvo. Želim da zahvalim svim ljudima koji čine velike stvari, ali se ne vide, kao i onima koji rade ovde i onima koji se odluče za ovakav korak - reko je Dejan Tomašević.

Takođe danas u niškoj „Gradskoj kući“ gradonačelnik Niša Darko Bulatović organizovao prijem za čelnike KSS i predstavnike klubova učesnika završnog turnira Pireus banka Kupa Radivoja Koraća.

– U prilici smo da još jednom otvorimo teme i podelimo razmišljanja oko buduće saradnje sa KSS, koja se već sada može oceniti najboljom. Sve ono što se od grada Niša očekuje da može da ispuni, podigli smo na viši nivo. To što se Kup Radivoja Koraća održava u Nišu treću godinu u nizu značajno je za naše sugrađane, za košarku u Nišu, za KSS, pa i za sve klubove koji učestvuju na turniru. „Čair“ je do sada bio prepun, dvorana je bila mala da primi sve ljubitelje košarke. Verujem da smo ispunili očekivanja KSS i kandidovali se za neke nove manifestacije sa republičkim značajem. Nadam se da ćemo posle ovog Kupa moći da kažemo da je bio uspešniji nego svi prethodni i da ćemo imati priliku da u narednim godinama radimo ovo na zadovoljstvo svih nas.

Prijem u Gradskoj kući za čelnike KSS

Predsednik KSS Predrag Danilović pozdravio je prisutne.

– Kao i prethodnih godina, grad Niš je pokazao da je jedan od retkih koji odlično organizuje ovakva takmičenja. Nišije vole sport i košarku, mi iz KSS smo zahvalni na tome. Verujem da će i ovaj turnir biti praznik košarke, da će pobediti najbolja ekipa, da će ljudi uživati, ali i da će posle svega svi iz „Čaira“ izaći radosni – rekao je Danilović.

KSS


#   Niš   Darko Bulatović   gradska kuća   Kup Radivoj Korać   Dejan Tomašević   Centar za porodični smeštaj i usvajanje   Branislav Kačar   Predrag Danilović   Pireus banka
@DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima