Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Lovci jutros krenuli na vuka u Blacu

rssBookmark and Share

Blace 30.01.2016.

Devetnaestu po redu manifestaciju “Vuku u pohode“ jutros je svečano proglasio otvorenom narodni poslanik Zoran Jozić.

Foto: Topličke vesti
Foto: Topličke vesti

Tradicionalno veliki broj lovaca iz zemlje i inostranstva uzeo je učešće u prepoznatljivoj lovačkoj manifestaciji koju iz godine u godinu posećuje sve veći broj lovaca. Dobar pogled, mirnu ruku i dobrodošlicu u Blace, prisutnima je ispred Lovačkog udruženja „Blace“ poželeo predsednik ovog udruženja Milan Kovačević.

Dobrodošlicu u Blace na, kako je na samom otvaranju manifestacije rekao, najlepšu, najpoznatiju i najveću manifestaciju lovne prirode u Srbiji, lovcima je poželeo i narodni poslanik Zoran Jozić, koji je svečano otvorio ovogodišnju 19. po redu manifestaciju – Vuku u pohode- Blace 2016.

Kao dugogodišnji lovac i predsednik Lovačkog udruženja “Blace“, aktivno učešće u manifestaciji uzeo je i narodni poslanik Zoran Jozić a u lov je krenuo i predsednik SO Blace, Zlatko Dimitrijević.

A da li će ove godine lovci u Blacu imati dobar pogled i lovačku sreću, znaćemo u kasnim popodnevnim satima kada se budu vratili iz lova.

Organizator manifestacije je lovačko udruženje „Blace“ pokrovitelj opština Blace a suorganizator STTC “Blace“.

 

Izvor: Topličke vesti


#   Blace   poslanik   lov   manifestacija   lovci   Zlatko Dimitrijević   Zoran Jozić   Milan Kovačević   Vuku u pohode   Hotel Jezero   Milan Topalović Topalko   Lovačko udruženje Blace   opština Blace
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima