Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Meet magento” konferencija u Nišu

rssBookmark and Share

13.04.2016. Grad Niš

U Gradskoj kući predstavljena je „Mit Magento“ konferencija koja će biti održana u Nišu 10. juna 2016. godine.

"Meet magento” konferencija u Nišu

Podrška ovom projektu deo je ciljeva nedavno održanog Foruma naprednih tehnologija.
Konferencija će okupiti neke od najznačajnijih igrača iz oblasti e-trgovine, ali i impresivnu grupu govornika koja će garantovati interesantan i zabavan dan.

Mit Magento predstavlja sastanak entuzijasta iz oblasti marketinga i IT tehnologija koji predstavlja drugačiju opciju elektronskog komercijalnog sistema u kojem se marketing bazira na iskustvima učesnika I mogućnostima da se dobiju konkretni poslovni saveti i funkcioniše po principu sve što radimo želimo da bude dostupno drugim ljudima I da ih povezuje.

Više od 200 Magento programera, trgovaca, marketing agencija i pružaoca usluga čini ovu konferenciju najvećim događajem iz oblasti e-trgovine u zemlji.
Organizator ovog događaja je kompanija “Jounifaj” usmerena je na razvoj informaciono-komunikacionih rešenja .

Tim se sastoji od stručno  orijentisanih profesionalaca. Razvoj, podrška i marketing e-komerc prodavnice su osnovna delatnost .

Kompanija je osnovana 2007. godine i od tada se razvila postepeno u tim od 16 profesionalaca.

Prvobitno fokusirani na holandsko tržište gde je razvijenau jedna  od vodećih Magento kompanija za razvoj sa najvecćim portfoliom kvalitetnih Magento prodavnica.

Područja znanja ove kompanije su strateško savetovanje, projektovanje i razvoj prodavnica i online marketing u e-komerc areni.

Veoma je važno da je ovo pristupačna veb dizajn kompanija, koja izgrađuje dugoročne odnose i saradnju sa klijentima uz kontinuirani uspeh .


#   Zoran Perišić   gradska kuća   konferencija   IT   napredna tehnologija   marketing  
@ProfdrPerisic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima