Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Naredne godine značajna ulaganja u vojne bolnice

rssBookmark and Share

05.12.2015. Beta

Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je danas u Nišu da godinama unazad nije bilo ulaganja u vojno zdravstvo, da se nalazilo na marginama, ali da se to stanje sada menja, jer počinju značajna ulaganja.

Naredne godine značajna ulaganja u vojne bolnice

"Počinjemo značajna sredstva da ulažemo u vojne bolnice kako bi obezbedili što bolje uslove za lečenje kako vojnih, tako i civilnih osiguranika", izjavio je Gašić u Nišu.

On je kazao da očekuje 2016. godine značajna infrastrukturna ulaganja u nišku Vojnu bolnicu. Već u januaru, dodao je on, očekujemo dolazak novog skenera u tu zdravstvenu ustanovu.

Gašić je u niškoj Vojnoj bolnici sa predsednikom Kluba privrednika Niša Draganom Milošević potpisao sporazum o saradnji i prisustvovao predaji savrememenog EKG aparata koji je obezbedio Klub privrednika.

Ministar odbrane je najavio da će Klub privrednika Niša u januaru donirati Vojnoj bolnici kompletan video nadzor i najsavremeniji ultrazvučni aparat. Milošević je rekao da donacija EKG aparata, predstavlja prvu u nizu donacija Kluba privrednika Vojnoj bolnici.


#   Bratislav Gašić   zdravstvo   Vojna bolnica Niš   ministar   Ministarstvo odbrane   video nadzor   Dragan Milošević   Klub privrednika
@mo_i_vs @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima