Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nikolić u štrajku, DS mu želi dobro zdravlje

rssBookmark and Share

17.04.2011. Autor: Stefan Radović

Lider SNS Tomislav Nikolić u stranačkim prostorijama u skupštini nastavlja štrajk glađu i žeđu, a njegove pristalice su se mirno razišle sa platoa ispred Doma narodne skupštine. Za to vreme u iz kabinete predsednika Srbije Borisa Tadića stiglo je saopštanje u kome se navodi da u DS nisu štrajkovali glađu ni u vreme diktature Slododana Miloševića .

Nikolić u štrajku, DS mu želi dobro zdravlje

-Ni u vreme diktature Slobodana Miloševića Demokratska stranka nije štrajkovala glađu, već se samo časno i hrabro borila da pobedi na izborima i po cenu krađa. Zašto se neko ko se predstavlja kao evropejac opredelio za metod ucenjivanja Srbije sopstvenim životom, stoji u saopštenju DS .

Zašto Srbija opet treba da bude talac nečije politike, zar je to ta budućnost koja se obećava građanima Srbije? Da li se obesmišljava demokratija kada je jasno kada se raspisuju izbori? Da li se obesmišljava i borba svih štrajkača glađu koji su to radili zbog egzistencijalnih problema, a koje Nikolić nema?, pitaju se u Demokratskoj stranci.

Demokratska stranka Nikoliću želi dobro zdravlje, i podseća ga kao nekog ko je isticao da je vernik, da nije hrišćanski pokušavati suicid.

-Srbiji je potrebna energija, a ne novo mučenje i mrcvarenje. Tomislav Nikolić greši, a kao čovek koji misli da je ozbiljan, na to nema pravo, iako nije jedini koji greši. Tražim od njega da momentalno prekine svoj štrajk, jer je to vrhunska neodgovornost prema napaćenom društvu, koje njegova stranka sa vladajućom koalicijom mrcvari iz dana u dan. Takav postupak je za svaku osobu jer ne može sakriti, makar od nas, nemoć i političku neodgovornost. Problemi Srbije se ne rešavaju tako. Čitav život se ponašao politički neodgovorno, izjavio je u Novom Pazaru, predsednik LDP Čedomir Jovanović.


#   DS   Tomislav Nikolić   Čedomir Jovanović
@demokrate @predsednikrs @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima