Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niš: Gradski prevoz neće poskupeti

rssBookmark and Share

21.08.2014. Tanjug

U Nišu, za sada, neće biti povećanje cene karata gradskog prevoza, rekao je Saša Petronijević direktor direkcije za javni gradski saobraćaj tog grada i dodao da će novi prevoznici, izabrani na konkursu, izaći će na niške ulice već od 1. septembra

Niš: Gradski prevoz neće poskupeti
Ponovljeni konkurs za izbor prevoznika u javnom gradskom saobraćaju u Nišu je završen, otvorena je konkursna dokumentacija, komisija je potvrdila da su ponuđači ispunili uslove konkursa i da sa svojim vozilima mogu već od 1. septembra da izađu na ulice - izjavio je Saša Petronijević direktor direkcije za javni gradski saobraćaj u Nišu.
 
Petronijević je rekao da je konkurs sproveden po četiri partije."Partiju jedan poverili smo Nišekspresu, a partiju četiri Aerodromu. U ponovljeni postupak išli smo za tri i četiri jer u prvom konkursu ponuđači nisu imali potpunu dokumentaciju i u jednom slučaju bila je ponuđena previsoka cena. Za dva ponuđač je bio Ćurdić, a za tri Ariva iz Požarevca" rekao je Petronijević.
 
U ponovljenom postupku imali smo samo dva ponuđača i to su bili isti kao u prvom postupku, ali sada sa upotpunjenom dokumentacijom. Ova dva preduzeća su i dobila pravo da voze u Nišu, precizirao je Petronijević. 


#   gradski prevoz   Saša Petronijević
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima