Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Bulatović: U zajedništvu do bolje budućnosti

rssBookmark and Share

Niš 31.12.2018. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović u novogodišnjoj čestitki sugrađanima, se osvrnuo na neophodno zajedništvo na putu ka uspešnijoj i srećnijoj budućnosti. Čestitiku prenosimo u celosti.

Foto: Južna Srbija Info
Foto: Južna Srbija Info

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

Svi mi smo jedna velika porodica koja se nalazi pred jednim istim zadatkom: a to je izgradnja bolje, uspešnije i srećnije budućnosti u našem zajedničkom domu.

Na pragu nove, 2019. godine, pouzdano vam možemo poručiti: ono najteže i najgore ostavili smo iza sebe. Stabilizovali smo javne finansije i postavili čvrst temelj za uspešnu, razvojnu i radnu 2019. godinu. Pred nama je godina u kojoj će ubedljivo više novca biti izdvojeno za rešavanje višedecenijskih problema našeg grada. 2019. godine u izgradnju infrastrukture, u bezbednost i zdravstvo, u nauku, obrazovanje, kulturu i sport, biće uloženo više sredstava nego li ikada do sada u istoriji grada. Gradićemo ulice, vodovode, puteve i vrtiće, rekonstruisaćemo škole, stvaraćemo prijatniji, lepši i moderniji izgled našeg Niša.

Dragi sugrađani, jednako mi je važan svaki dom, svaki čovek i svako radno mesto. I zato, radimo i još intenzivnije ćemo raditi na oživljavanju privrede, na jačanju investicione klime, na otvaranju novih radnih mesta i višem standardu koji zaslužuje svaki naš građanin. Pred nama je godina izgradnje, godina napretka, novih radnih mesta, mirnog, prijatnijeg i kvalitetnijeg života.

Uvažene moje Nišlije, samo kao zajednica, okupljeni i ujedinjeni, svojim radom, trudom i posvećenošću možemo stvoriti dobre prilike u godini koja nam ide u susret. Kroz život sam išao kao optimista, i tako gledam na godine koje nam dolaze. Osnaženi nadom i verom, mi možemo zajedno, kao jedna velika porodica, poći u sigurniju, uspešniju i bolju budućnost. Puno zdravlja, sreće i uspeha u 2019. godini.

                                                                         Vaš gradonačelnik,

                                                                                   Darko Bulatović

Komentara: 0


#   Niš   Nova godina   Darko Bulatović   čestitka   radno mesto
@DarkoBulatovic_ @


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}