Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Otkazani polasci od Pirota ka Leskovcu...

rssBookmark and Share

Pirot 29.12.2014. Južna Srbija Info/Tanjug

Zbog velikih smetova autobuski saobraćaj na regionalnim putevima od Pirota ka Zaječaru, kao i ka Leskovcu od jutros je u prekidu, rečeno je na Autobuskoj stanici u Pirotu.

Otkazani polasci od Pirota ka Leskovcu...

"Jutros su otkazane dve redovne linije ka Zaječaru, autobus koji je jutros krenuo ka Leskovcu zaglavio se kod Modre Stene, a na putu ka selu Zvonce autobus je sleteo sa puta, ali na svu sreću nema nikakvih problema niti povređenih putnika. Takođe jutros rano nije funkcionisao ni saobraćaj ka Nišu, autobus koji je iz Niša krenuo u 7 sati nije stigao, ali je u međuvremenu saobraćaj ka Nišu i Beogradu profunkcionisao", kazao je dispečer na Autobuskoj stanici u Pirotu.

Direktor Gradske toplane u Pirotu Radovan Nikolić kazao je da će toplana, shodno opštinskoj odluci, u slučaju ekstremno niskih temperatura početi da greje i tokom noći.
"Trenutne temperature nisu ekstremno niske, ali ako do toga dođe mi smo spremni svakog trenutka da počnemo sa dvadesetčetvoročasovnim režimom grejanja, kako bi održali toplotu u stanovima, ali i zarad očuvanja našeg sistema", kazao je Nikolić.

U Operativnom centru MUP-a  je rečeno da je put ka Babušnici prohodan, a da su mašine za čišćenje angažovane na putu ka Knjaževcu i Zaječaru, kao i na kružnom putu na Staroj planini od Pirota ka Dimitrovgradu, koji je tokom prepodneva takođe bio neprohodan. Očekuje se da ovi putni pravci, koji su jutros bili neprohodni, tokom dana budu očišćeni od smetova.

Situacija u samom Pirotu, gde je za čišćenje puteva zadužen JP "Komunalac" je nešto bolja, snega ima na kolovozima, pa se savetuje oprezna vožnja.

 


#   Pirot   sneg   autobuska stanica   Radovan Nikolić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima