Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Atak na novinarku RTV BELAMI NIŠ (Belle Amie)

rssBookmark and Share

11.08.2014. Zdravko Stojnić, Analitičar

(Ne)primereno ponašanje direktora Jugoistoka u sinoćnoj emisiji "Odgovor(n)i" RTV Belami

Atak na novinarku RTV BELAMI NIŠ (Belle Amie)

Autorka i novinar, Dušica Dejić RTV BELAMI iz Niša, inače autor, dve društveno-političke emisije koje se emituju svakoga dana uživo, bila je sinoć "žrtva" neprimerenog i bahatog ponašanja direktora PP "Jugoistok" Darka Bulatovića.

Darko Bulatović, u gore navedenoj funkciji, dao je sebi za pravo da se izopšti iz realnog života i sebe postavi u poziciju "zapadnog menadžera".

Neko ko, o sebi govori kako je odrastao u skromnoj porodici i da mu je poznat osećaj nemaštine, dopustio je sebi da brani sve ekomnomske prilike sa zapada. Pritom zaboravljajući da zapad nije ni na "koliko" koraka od Srbije...

Konstantno upadajući u više od konfuznog ponašanja, nervozno i veoma bahatog, replicirao je pomenutoj novinarki, više puta u toku emisije poukušavala da dođe do odgovora.

I sama autorka bila je izneneđena, čini se vidno potrešena nastupom Darka Bulatovića.

Inače, Darko Bulatović je neko ko za sebe "misli" da ima dobar odnos sa medijima . Suština iz redova samih novinara, je potpuno drugačija... Pomenuti direktor bira novinare i medijske kuće kojima će dati izjavu i sl.

Godinama, Darko Bulatović, prešavši iz SRS-a u SNS, u samom osnivanju, pokušava da dođe do izvršne funkcije... To mu se i ostvarilo. Od predsednika Opštine Crveni Krst u Nišu, do direktora FK Radniči i konačno do direktora "Jugoistoka". Blizak, inače, gradonačeliku Perišiću.

Pravdajući se da "Jugoistok" nema više nikakvu izvršnu funkciju u sistemu EPS-a,... nije ništa novo rekao, otuda i čuđenje javnosti u Nišu, zašto je još uvek na ovoj funkciji kada ne može da "pomogne " sugrađanima.

Na kraju, da ne budemo "zli" i pokušavajući da pomognemo direktoru, smatramo da ne treba da bude na ovoj funkciji i da se ne zamera svojim sugrađanima koje toliko razume i prema kojima gaji emocije.


#   Darko Bulatović   Dušica Dejić   Belami RTV
@DarkoBulatovic_ @belamiportal @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima