Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Bezbednost građana u Nišu prioritet

rssBookmark and Share

Niš 30.01.2013. Izvor: Rts

Glavni bezbedonosni problemi u gradu i odnos gradske i policijske uprave u Nišu, bili tema razgovora gradonačelnik Niša Zorana Perišića i pomoćnika direktora policije Srđana Grekulovića.

Bezbednost građana u Nišu prioritet
Gradonačelnik Niša Zoran Perišić razgovarao je sa pomoćnikom direktora policije Srđanom Grekulovićem, koji je od strane Ministarstva unutrašnjih poslova određen da koordinira radom policijske uprave u Nišu do izbora novog načelnika policije.

Tokom razgovora razmatrani su glavni bezbedonosni problemi u gradu i odnos gradske i policijske uprave u Nišu, saopšteno je na opštinskom sajtu.

Perišić je naglasio da je zajednički rad policije i lokalne samouprave intenziviran u poslednjih šest meseci i da je neophodna dalja saradnja kako bi se podigao nivo bezbednosti u gradu.

Grekulović je rekao da će Niš veoma brzo dobiti novog načelnika policijske uprave i da njegov dolazak potvrđuje da Niš svakako nije u drugom planu MUP-a i da će konkretnim potezima u narednom periodu to biti pokazano i na delu, piše u saopštenju.
 



#   Niš   Zoran Perišić   bezbednost
@ProfdrPerisic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima