Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dačić i Palma u poseti Aleksincu

rssBookmark and Share

Aleksinac 29.03.2016.

Ivica Dačić, predsednik SPS je, sa istaknutim funkcionerima koalicije oko SPS-a, posetio danas Aleksinac.

Dačić i Palma u poseti Aleksincu

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, u okviru izborne kampanje, sa delegacijom u kojoj su bili Dragan Marković Palma, ministar Aleksandar Antić, predsednica Izvršnog odbora GO SPS-a Diana Vukomanović i ostali visoki funkcioneri Socijalističke partije, kao i predstavnici Nišavskog okruga, posetio je danas Aleksinac.

U prostorijama Turističke organizacije Aleksinac, u izuzetno prijatnoj atmosferi, imao je susret sa predstavnicama lepšeg pola, koje bliže upoznao sa zalaganjima socijalista za što bolje i ravnopravno učešće žena u svim oblastima života i rada.

Predsednik Ivica Dačić je u gradu imao susrete sa oduševljenim građanima Aleksinca.

Poseta je završena posetom fabrici Gramer, gde je posle obilaska radnika u pogonima. Usledio i poseban susret sa direktorom fabrike G-dinom Gioneom.

Sam tok posete pobudio je veliko interesovanja građana Aleksinca koji su se okupili u velikom broju, i sa puno interesovanja propratili posetu predsednika Socijalističke partije, a sve to samo potvrđuje da socijalisti u Aleksincu uživaju veliko poverenje i da će na narednim izborima imatu punu podršku.

Aleksinačke vesti


#   Aleksinac   SPS   Ivica Dačić   Gramer   izbori   Aleksandar Antić   Dragan Marković   Dragan Marković Palma   Pjerluiđi Gione   Dijana Vukomanović   Jedinstvena Srbija   izbori 2016
@socijalisti @DacicIvica @Pier_Ghione @vukomand @JS_domacinski @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima